Getting the love you want

 

Kursus

2 dage/ 20 timer

Indhold

7 trin på vejen til at få den kærlighed, du ønsker dig.

Sylvia Marina skriver selv om sit kursus:

”Der er alt for mange, som i al hemmelighed føler, at ”nogen-kærlighed-er-bedre-end-ingen-kærlighed”, og på den måde kompromitterer de deres inderste sandhed og integritet.

På kurset ”Getting the Love, you want” kommer du til at gå de 7 trin, som giver dig den kærlighed, du ønsker i dine nære forhold, i dine sociale relationer, i dit erhverv og din karriere – de er fælles om den samme emotionelle kerne.

”Getting the Love, you want” viser dig, hvordan du får Respekt og Udstråling tilbage i dit Liv. Din Selvrespekt og din Kærlighed til dig selv.

Det er en almindelig menneskelig fejl, at vi giver andre mennesker mere kærlighed, end vi giver os selv. Det er min drøm, at alle mennesker bliver bevidste om deres livsvalg og deres adfærdsmønstre, og at de er ydmyge nok og venlige nok over for sig selv til at få mere visdom ind i deres liv, så de kan få den Kærlighed, de ved, at de fortjener.

Den følelsesmæssige tomhed, som du af og til oplever, vil holde op, når din naturlige intelligens kommer i kontakt med dit selvværd, og når dit hjerte tager føringen.

Kursister tager hjem fra vores Masterclass med større klarhed over, hvordan deres DNA er programmeret til Kærlighed. Det er vores erfaring, at de fleste mennesker følger deres sekundære opskrift på Kærlighed, og derfor bliver de ofte skuffede på områder som for eksempel forholdet til andre mennesker, til kærlighed, penge, velstand og helbred. Efter at have deltaget på vores Masterclass vil du bedre kunne forstå din primære opskrift på og kode til Kærlighed. Du vil også vide, hvordan du kan sætte pris på dig selv, og du vil være bevidst om din rolle og dine forventninger i alle livets forhold. Denne viden vil være din største belønning.

I alle livets forhold, det være sig kærlighed, intimitet eller penge, er det vores forventning at opnå fælles glæde. Forestil dig et forhold, hvor dine emotionelle behov bliver mødt.

En weekend på Masterclass vil fjerne de usunde livsmønstre, som bare har ladet dig ønske og håbe. Giv slip på frygten og skab en sund venlighed og intimitet i alle dine forhold til andre og i dit ægteskab.

Få den Kærlighed, du ønsker. Hold op med at lægge låg på alt det, du er og kan, og du vil opnå både fuldbyrdelse, glæde, fremgang og velstand.

Det er vidunderligt at blive elsket, og det går meget dybt at blive forstået.”

Sylvia Marina, Professional Kinesiologist & Human Behaviour Specialist.

 

Forudsætninger

Ingen forudsætninger

 

Næste kursus

14.-15. November 2019
Lørdag+ søndag 9:00 - 19:00

 

Underviser

Sylvia Marina

 

Pris

2500 kr. + 300 kr. manual på engelsk

 

Tilmelding

Tilmelding på info@kinesiologiuddannelse.dk 

eller Kontakt os her