Grundkursus i kost og ernæring
med Frede Damgaard

 

Kursus

Ialt 32 timer / 2 dage
 

 

Indhold
 

Frede Damgaard er DET Ernæringsterapeut, biopat og phytoterapeut. Han har gennem de sidste 40 år skrevet bøger, undervist, holdt foredrag herhjemme og i udlandet, samt givet kostvejledning på sin klinik i Århus.

  • Dette er en enestående chance for at få en basal viden om kost og ernæring, samt en indsigt i, hvordan kosten påvirker vores helbred og overskud.

  • Du finder ud af hvordan du via kosten og de rigtige kosttilskud kan forebygge stress og få mere overskud.

  • På kurset vil der blive undervist i sammensætningen af det optimale kostprogram, vitaminer, mineraler, ernæringsterapi / udrensning i forhold til bl.a.: allergier, kredsløbsproblemer, barnløshed, syre - basebalance og meget meget mere.

Som DET Ernæringsterapeut er Frede Damgaard altid opdateret på internationalt topplan, så man som kursist får adgang til de nyeste tiltag inden for kost og ernæring. Kursister bliver gang på gang imponeret over hvor stor hans viden er og hvordan han formår at formidle det videre, på en lettilgængelig måde.

Kurset er relevant for alle, der gerne vil vide noget mere om kosten og dens betydning og få stor indsigt i vitaminer, mineraler og andre kosttilskud, eller være RAB behandler.

 

Forudsætninger

Ingen

 

Næste kursus

2020 nærmere dato kommer

 

Pris


1.950 kr. pr. weekend + materiale 800 kr.

 

Tilmelding

Tilmelding på info@kinesiologiuddannelse.dk 

eller Kontakt os her