Karada No Fushigi V. Matthew Thie

Kursus

Ialt 16 timer / 2 dage

Indhold

Denne workshop er særligt sammensat af to workshops. De er beskrevet hver for sig og vil blive undervist i sammenhæng.

Tros Systemer og din personlige kraft

Af Matthew Thie

 

Metaforer og værktøjer fra Touch for Health® Kinesiologi anvendes for at give større selvbevidsthed, klarhed med hensyn til formål, personlig empowerment og til at opnå fysisk, mentalt / følelsesmæssig og energetisk harmoni og funktion.

Dr. John F. Thie kortlagde "Fowlers trosfaser" til de kinesiske "5 Elements" eller "Five Phases" of Transformation, under hensyntagen til vores tro og verdenssyn som både en lineær udvikling og en cyklisk dynamik

På denne workshop vil vi undersøge "Metaforer" (begreber og symbolik) af muskeltest og krops- / energi balancering, med kreativ dialog og visualisering for optimal holistisk balance, samt personlig mening og tilfredshed i livet, med hovedvægten på Verdenssyn / Tro / Tros  Systemer med Metaforer fra Touch for Health.

Præsentation og udforskning af information og begreber vil være supplerende for TFH studerende og TFH / Energy Kinesiologists.

Matthew vil præsentere og praktisere både meget enkle (Indikator Muskel) og mere holistiske (14 Muskel afbalancering) teknikker, workshoppens øvelser er tilgængelige for begyndere i TFH / Kinesiologi, men er let at udvide til folk, der er mere bekendte med Touch for Health Kinesiologi.

Matthew vil give et overblik over TFHs transformative metoder, begreber og "Metaforer" samt nogle specifikke detaljer om fasen af kognitiv udvikling (Piaget osv.) Og åndelig progression (Fowler).

Ved at anvende disse begreber vil vi forbedre vores selvbevidsthed og evne til kreativt at reagere på vores livsforhold, snarere end kun at reagere ubevidst.

Vi lærer at lette følelsen af ubesværethed og kunne strømme i vores daglige opgaver og forfølge vores livsmål. Matthew vil beskrive, demonstrere og lette deltageroplevelsen af nogle meget enkle applikationer af TFH Muskel / Energi afbalancering, der får adgang til "Worldview" Metaforerne for at forbedre deltagernes selvbevidsthed, holistisk balance og livets nydelse, samt forslag til bredere holistisk / udvidede TFH procedurer for dem, der er mere erfarne med kinesiologi.

Læringsmål:

Efter deltagelse i præsentationen vil deltagerne kunne:

1. Overveje de vigtigste begreber eller "Metaforer" af Touch for Health ® Kinesiologi i forbindelse med deres egen åndelige udvikling og deres balance i kropsholdning, attitude og livsenergi.

2. Bruge biofeedback af en simpel manuel muskeltest som en indikation af postural ubalance, men også en afspejling af følelsesmæssige, energetiske eller åndelige aspekter af hele personen.

3. Forbedre selvbevidsthed og funktion ved at overveje "Worldview" Metaforerne inden for rammerne af kognitiv, moralsk, psykologisk og åndelig udvikling, især begreberne "Fowlers trosfaser".

4. Uddybe forståelse af både kognitive faser og åndelige faser, som både lineære og cykliske fænomener.

5. Få adgang til "Worldview" -metaforerne ved hjælp af forenklede procedurer for muskeltestning af erfaringer i klassen og / eller homeplay for at få en grundlæggende "smag" af overbevisninger / verdenssyn.

Karada No Fushigi

(The Mystery of the Body)

Udvalgte TFH Acupuncture Point Metaforer

"Navnene på punkterne er ikke blot nominelle, hver har en dyb betydning"

- Sun Si Miao
 

I TFH bruger vi en række forskellige reflekser til at forbedre strømmen og balancen af livsenergi, der ses mest i skiftene i muskelresponser og kropsholdning, samt mentale og følelsesmæssige funktioner og generel vitalitet.
Det er ikke nødvendigt at kende navne på meridianer eller specifikke akupunkturpunkter for at observere ændringer i muskelrespons, der ofte giver dybe skift i vores kropsholdning, fremtoning og energi.

Vi har dog visse navne, vi bruger. Nogle af disse navne stammer fra Applied Kinesiology, og nogle direkte fra akupunktur (som f.eks. Switching Points fra AK, eller Kidney 27 (K27), fra akupunktur).
Selv om mange af os måske er bekendt med bestemte punktnumre, som K27, er vi måske ikke opmærksomme på, at hvert punkt har et bestemt navn eller at en række navne er baseret på forskellige traditioner og foreninger med punktet.
K27 kaldes undertiden Shu Fu, og en mulig oversættelse af begrebet bag dette navn er "Transformation Palace".

Navne på punkter tjener til at hjælpe med at lokalisere, huske og peger på funktionerne for hvert enkelt punkt. At have lidt mere påskønnelse af disse punkter, som vi bruger i TFH, kan forbedre vores hensigt, mening og effekten af at arbejde med punkterne, samt hjælpe os med at udforske, forbedre og berige vores egne dybe og undertiden hemmelige eller skjulte betydninger i vores egne liv.

I denne workshop vil vi udforske nogle udvalgte navne, fortolkninger og spørgsmål til generering af metaforiske associationer med 66 af de akupunkturpunkter, der anvendes i Touch for Health.
Gennem punkterne og deres symbolske betydninger vil vi opdage nogle små hints om de vidunderlige mulige betydninger af hvert øjeblik i DIT LIV.
Jeg inviterer dig til at udforske og overveje disse små udvidelser på de underliggende betydninger af de punkter, vi lærer i TFH, og at turde undersøge lidt længere selv, efter præsentationen af dette "udgangspunkt".

God fornøjelse!

 

Forudsætninger

Ingen, dog er Touch for Health 1 & 2 en fordel.

Næste kursus

29. & 30.  september 2018 kl. 9:00 – 17:00 (endeligt timeantal afventes fra Matthew).


Instruktør

Matthew Thie
 

Pris

2.495,- kr. inkl. fuld forplejning excl. materiale (afventer materiale pris fra Matthew).

Tilmelding

Tilmelding på info@kinesiologiuddannelse.dk eller   
kontakt os her