Kursus til lærere, pædagoger og alle der holder af børn

16 timer + 4.5 timer praktisk træning

Indhold

Annemarie Goldschmidts kursus om Indlæringsmetodik, udspringer direkte af Pædagogisk Kinesiologi – en metode, der er godkendt af undervisningsministeriet til brug i den Danske Folkeskole.

Kurset og undervisningsmaterialet er Annemaries nyeste værk, specielt designet til lærere, pædagoger og alle andre, som elsker børn.

Annemarie skriver om sit kursus:

Kurset kan give en hjælpende hånd til dig, som er lærer, pædagog, eller forældre og som vil hjælpe ”dine” børn til at få en god skoletid.

Kinesiologi betyder - læren om bevægelse.

Børn har brug for at bevæge sig, ikke bare arme, ben og krop, men også øjne og så har de brug for øvelser, som træner hjernens to halvdele til at arbejde sammen.

På kurset vil du blive undervist i:

  • Hvorledes hjerne og indlæring hænger sammen

Du vil få kendskab til og lære at bruge kinesiologi, som en metode i forbindelse:

  • Stresshåndtering

  • Koncentration

  • Indlæring

  • Og andre af hverdagens udfordringer

Du lærer at finde frem til øvelser og bevægelser, som netop ”dine” børn behøver.

Øvelserne, bevægelserne kan bruges individuelt, eller i hele børnegruppen i samarbejde.

Som kursusudøver får du praktisk erfaring med såvel testning og afbalancering af nogle af kroppens muskler, som med de energigivende øvelser.

 

Kurset og undervisningsmaterialet er udarbejdet på baggrund af Annemaries mangeårige erfaring med såvel forebyggelse af skolevanskeligheder som stresshåndtering.

 

Lidt om fofatteren til kurset: Annemarie Goldschmidt er sygeplejerske, mensendiecklærer og kinesiolog. Hun har gennem de sidste 30 år bl.a. skrevet bøger, lavet forskningsprojekter, undervist og holdt foredrag herhjemme og i udlandet. Hun har været ansat til at bruge metoden Pædagogisk Kinesiologi i skolesystemet i Gentofte Kommune. I 1987 oprettede Annemarie en skole, der uddanner professionelle kinesiologer.

 

Forudsætninger

Ingen, Alle kan deltage i dette kursusforløb, dog er det umiddelbart tiltænkt personer, som skal bruge det i deres professionelle virke, eller er forældre.

 

Næste kursus

ukendt dato begge dage kl. 9:00-17:00, samt

ukendt dato – en aften kl. 16:30 - 21:00.
 

Pris

3.175 kr. for alle dagene inkl. materiale.

 

Tilmelding

Tilmelding på info@kinesiologiuddannelse.dk 

eller kontakt os her.